Studenti pokradeni u Crnoj Gori

Studenti Fakulteta za fizičku kulturu i sport iz Niša, Beograda, Novog Sada i Banjaluke, iz Čanja su se vratili, kako kažu, izmaltretirani i pokradeni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.05.2013.

15:52

Default images

Oko 200 studenata upamtiće "Difovijadu" održanu u Čanju, po provokacijama i lošem provodu. Od policije, kako kažu, nisu dobili zaštitu, niti im je hotel "Biserna obala" izašao u susret i zaštitio njihovu imovinu.

Tokom boravka u Crnoj Gori, studenti fakulteta u Srbiji i Republici Srpskoj doživeli su brojne neprijatnosti i maltretiranja. U crnogorskoj policiji kažu da je u saradnji s tužilaštvom policija izašla na teren, izvršila uviđaj i da je konstatovana sitna krađa.

Studenti su jutros, po savetu srpskog konzulata u Herceg Novom, krenuli nazad svojim kućama, iako su u početku odbijali da napuste hotel dok se ne reše incidenti i ne pronađu njihove stvari.

Policija je studente fakulteta za Fizičku kulturu i sport iz Niša, Beograda, Novog Sada i Banjaluke savetovala da se klone momaka iz Bara pošto, kako su rekli, sa njima ne treba ulaziti u sukobe, a studenti tvrde da se na krađe i pretnje niko iz policije uopšte nije ni obazirao.

"Nakon prve krađe, novac je bio u pitanju, nestali su i mobilni telefoni, takođe smo se javili recepcioneru, insistirali da se pozove policija. Došli su posle pola sata, što je u nama izazvalo dodatnu nesigurnost i brigu. Policajci su to shvatili neozbiljno, smejali su se i nisu učinili ništa što je od njih traženo", kazala je studentkinja Sonja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: