Delta: Poslujemo po zakonu

Kompanija Delta holding se oglasila saopštenjem povodom privođenja njenog vlasnika Miroslava Miškovića i navela da je apsolutno sigurna u zakonitost poslovanja.

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2012.

13:41

Default images

"Delta Holding sa žaljenjem konstatuje da se u delu javnosti već duže vreme vodi organizovana kampanja protiv naše kompanije, koja je danas kulminirala privođenjem vlasnika Delta Holdinga Miroslava Miškovića", navodi se u saopštenju.

Delta holding u nastavku kratkog saopštenja podseća da kompanija posluje već 22 godine i da za sve to vreme nije bila predmet ni prekršajnog, a posebno ne nekog težeg postupka.

"Apsolutno smo sigurni u zakonitost poslovanja kompanije Delta Holding i njenog vlasnika Miroslava Miškovića i u potpunosti sarađujemo sa nadležnim državnim organima. Delta Holding nastavlja redovno poslovanje u skladu sa usvojenim petogodišnjim strateškim planom. Kompanijom upravlja postojeći Bord direktora", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: