Beba stradala u požaru kuće

U požaru koji se dogodio u kući u selu Miloševac, opština Velika Plana, život je izgubilo 15-mesečno dete, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.07.2012.

14:38

Default images

Požar je izbio u subotu, 14. jula, oko 14,30 sati, u trenutku kada su ukućani bili van kuće, a u sobi u kojoj je dete spavalo u krevecu igrala su se njegova braća, četvorogodišnji blizanci.

Nakon što su pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Velikoj Plani ugasili požar, lekar Doma zdravlja u Velikoj Plani je konstatovao da je smrt deteta nastala usled gušenja ugljen monoksidom.

Uviđaj lica mesta su izvršili policijski službenici Odeljenja za vanredne situacije PU u Smederevu i Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP-a, pri čemu je utvrdjeno da je požar nastao na podu sobe, najverovatnije tako što su se starija deca igrala upaljačem i zapalila fotografije, posle čega se požar proširio na nameštaj, kućne aparate i krovnu konstrukciju, navodi se u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: