"Nagrada za državu sa zvezdicom"

Lider DSS-a Vojislav Koštunica tvrdi da je vlast "priznala da na našoj teritoriji postoji država Kosovo sa zvezdicom", i da je EU zbog toga nagradila vlast.

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

19:32

Default images

On je dodao da sada vlast u Srbiji "može na izborima da maše kandidaturom".

Koštunica je ocenio da od dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU Srbija nema nikakve koristi. On je dodao da bi Srbija trebalo da se okrene svojim interesima i stavi tačku na evropske integracije.

"Ako zaista hoćemo da idemo napred, da pokrenemo privredu, da unesemo stabilnost u zemlju, ako hoćemo normalan život, normalan razvoj Srbije, što znači i povratak dostojanstva i nacionalnog samopoštovanja, onda Srbija treba da se okrene sebi, da se okrene svojim interesima i stavi tačku na evropske integracije koje predstavljaju samourušavanje Srbije", rekao je Koštunica u saopštenju dostavljenom medijima.

Prema njegovim rečima za budućnost Srbije potrebna je nova politika, i politička neutralnost zemlje, što je važna ideja koja može da omogući stabilnost i razvoj Srbije.

On je rekao da će se urušavanje privrede i rušavanje zemlje nastaviti dok god u Srbiji bude na snazi politika da EU nema alternativu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: