Tadića i Josipovića "zarobio" sneg

Predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, ostali su na Jahorini, jer su im vremenske neprilike onemogućili povratak.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2012.

23:39

Default images

Tadić je odložio put u Beograd, jer sneg i niske temperature otežavaju saobraćaj na putevima u tom i drugim delovima Bosne i Hercegovine.

Još nije poznato da li će Josipović sutra, kako je planirao, otputovati u Tuzlu gdje bi trebao da održi predavanje na temu "Hrvatska spoljna politika - kako biti dobar sused".

Takodje, Josipović bi sutra u Tuzli trebao da prisustvuje potpisivanju Sporazuma o zajedničkoj saradnji izmedju univerziteta u Tuzli i Zagrebu.

Predsednici Hrvatske, Srbije i tri člana Predsedništva BiH danas su na Jahorini kod Sarajeva učestvovali na sastanku na kojem su dogovorili rešavanje pet regionalnih pitanja. U BiH je stanje elementrane nepogode zbog obilnih snežnih padavina koje dosežu u nekim delovima zemlje i preko 160 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: