Slavi se pobeda odbojkašica

Širom zemlje slavi se pobeda srpskih odbojkašica, koje su osvojile titulu prvaka Evrope.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 02.10.2011.

21:29

Default images

U Beogradu se čuju sirene automobila, a iz vozila se vijore zastave Srbije.

Uz zvuke automobilskih sirena i sa zastavama Srbije građani Kosovske Mitrovice su kružili ulicama grada do mosta na Ibru, a radost zbog pobede odbojakašica iskazivali su i bacanjem petardi.

Kosovska Mitrovica (Tanjug)
U kafićima i ugostiteljskim objektima mladi su pratili tok utakmice, a na barikadama na improvizovanim video bimovima građani su navijali i bodrili odbojkašice Srbije.
Kosovska Mitrovica (Tanjug)
Jagodinci, među kojima je najviše mladih i članova svih sportskih društava, uz navijačke rekvizite, pesmu, skandiranje, vožnjom gradskim ulicama automobilima iz kojih vojore zastave Srbije, slave večerašnji uspeh odbojkašica Srbije - zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.
Kosovska Mitrovica (Tanjug)
Upriličen je vatromet u centru grada, a detonacije od ispaljenih petardi ođekuju iz svih delova grada. Sudeći po raspoloženju slavlje će potrajati duboko u noć. Odbojkašicama su na pobedi čestitali predsednik Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, predsednica skupštine Slavica Đukić Dejanović i ministar policije Ivica Dačić. Više čitajte na našoj stranici Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: