Tužilac: "Isteraću Mladića iz rupe"

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio da će Ratka Mladića "isterati iz rupe", piše „Pres“.

Izvor: Tanjug, Pres

Petak, 20.08.2010.

07:46

Default images

Dvadesetčetvoročasovni rad u tom cilju do sada je dao razultate ,a isti režim primenjuje se i na drugog haškog begunca Gorana Hadžića, dodaje Vukčević.

Danonoćni rad nadležnih organa doveo je do pronalaženja snimaka i telefonskih razgovora Mladića, koji su u februaru zaplenjeni u njegovoj kući.

Vukčević je u intervjuu „Presu" rekao da sada preslušava razgovore koje je tajno snimao bivši komandant Vojske RS, a koji su već predati haškom tužilaštvu.

"Isteraćemo Ratka Mladića iz rupe. Verujem da sam bio vrlo jasan u toj izjavi. Dvadesetčetvoročasovni rad u tom cilju koji sprovode sve službe i državni organi ove zemlje u okviru Akcionog tima, do sada su doveli do veoma korisnih materijala: snimaka telefonskih razgovora, njegovih beležnica...", rekao je Vukčević.

On je podsetio da je to dostavljeno Haškom tribunalu i dalje se koristi doprinoseći procesima koji se tamo vode.

Vukčević je rekao da nikada nije pominjao ostavku ako ne pronađe Mladića, već će biti uporan i raditi do kraja.

On je kazao da je potpuno ista aktivnost državnih organa i službi usmerena i ka drugom haškom beguncu Goganu Hadžiću i njegovom prebacivanju u Hag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: