Kamenovani bajkeri na Kosovu

Četvorica motociklista povređena su prilikom odlaska i povratka sa Gazimestana, u južnom delu Kosovske Mitrovice, kada su gađani kamenicama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.06.2010.

15:52

Default images

U južnom delu Kosovske Mitrovice žive isključivo Albanci, a predstavnici Kosovske policijske službe potvrdili su Tanjugu da se ovaj incident dogodio.

Komandir severne policijske stanice Milija Milošević izjavio je, pozivajući se na bajkere koji su bili u koloni, da su četvorica motociklista povređena od kojih je jedan zatražio pomoć u mitrovačkoj bolnici.

"Dva odvojena incidenta su se dogodila u južnom delu Mitrovice prilikom odlaska i povratka sa Gazimestana. Tom prilikom jedno lice je zadobilo povrede vilice i nalazi se u mitrovačkoj bolnici", kazao je Milošević.

I predsednik "Harli Dejvidson" kluba Srbije Milić Radević potvrdio je Tanjugu da su povređena četvorica bajkera i ocenio da je ovaj incident jasan pokazatelj da je "Kosovo bezbedno neuređen prostor".

Protekla dva dana u Kosovskoj Mitrovici boravilo je oko 1 500 bajkera u okviru 4. Bajk rok misije, koja je imala međunarodni karakter i u kojoj su, pored motociklista iz Srbije, učestvovali i motociklisti iz Francuske, Austrije, Australije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Oni su danas posetili Gazimestan gde je održana centralna proslava Vidovdana na Kosovu i Metohiji, a oko 15 sati su iz Kosovske Mitrovice krenuli put administrativnog prelaza Jarinje ka centralnoj Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: