SNS:U Srebrenici nije bilo genocida

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Milan Bačević izjavio je u Leskovcu da u Srebrenici nije bilo genocida.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2010.

01:38

Default images

Prema njegovoj oceni, sve te priče su skovane u glavama nekih lidera zapadnoevropskih zemalja, koji žele da suspenduju Dejtonski sporazum i da se Srbi uguraju u neki tor u koji ne žele da uđu i da im se ospori pravo da imaju svoju republiku.

"I to na osnovu falsifikata koji su napravljeni u Haškom tribunalu, o tome da je tamo ubijeno 7.000 do 8.000 ljudi, što apsolutno nije tačno i postoje matematički i statistički dokazane formule da je to falsifikat, jer tamo nije stradalo više od 3.000 ljudi, a stradao je i isti toliki broj Srba, ali ih niko ne pominje“, rekao je Bačević.

On tvrdi da su mnogi od onih koji su na spisku ubijenih u Srebrenici posle toga na prvim izborima koje je raspisao Alija Izetbegović bili na biračkim spiskovima u više gradova u BH Federaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: