K. Mitrovica: Tuča na igralištu

Šest mladića srpske nacionalnosti lakše sinoć povređeno u tuči sa grupom Albanaca koja se dogodila u Mikro naselju, u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Izvor: B92

Sreda, 02.09.2009.

00:21

Default images

Oni su, nakon ukazane lekarske pomoći u bolnici u tom gradu, pušteni kućama. Portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti potvrdio je da su se oko 21.30, na sportskom terenu u tom naselju, potukli Albanci i Srbi dok su igrali fudbal.

Povređeni srpski mladići su rekli da su ih Albanci napali najpre na terenu, a potom i u naselju i naneli im povrede.

Dežurni hirurg u bolnici u Kosovskoj Mitrovici Miroslav Dančetović rekao je da se radi o kontuzionim povredama lakše prirode i da je lekarska pomoć pružena šestorici srpskih mladića starosti od 16 do 19 godina.

U Mikro naselju, jednoj od tri multietničke sredine u severnoj Mitrovici, do sada nije bilo većih incidenata i sukoba između Srba i Albanaca, a na jedinom sportskom terenu mladići obe nacionalnosti često zajedno igraju fudbal i košarku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: