Ponedeljak, 10.08.2009.

14:55

Teška nesreća kod Feketića

Tri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče na autoputu E-75 kod feketićke petlje.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

U sudaru su učestvovala tri vozila i na mestu udesa poginuo je danski bračni par srpskog porekla, u automobilu marke "nisan", kao i putnica iz automobila "audi" državljanka Bosne i Hercegovine.

U sudaru su učestvovala tri vozila i na mestu udesa izgubili su život danski državljani H.C.H. (65) i njegova supruga N. D. J. (61) rodom iz Leskovca, koji su bili u automobilu marke "nisan".

Prema saznanjima Tanjuga, do nesreće je došlo kada se vozač automobila "audi" austrijskih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Novog Sada ka Horgošu, u pokušaju da zaobiđe automobil "ford", isto austrijskih registracija, kojim je upravljao Z. Š. (65) iz Svilajnca, direktno sudario da "nisanom" koji je dolazio iz suprotnog pravca.

U udesu je M. D. (21) iz sela Dragova kod Rekovca zadobila teže telesne povrede i lekari u subotičkoj bolnici i dalje se bore za njen život, dok je njena majka V. N. (57) i pored ukazane lekarske pomoći, preminula bolnici u Subotici.

M. S. (20), muž M. D., nakon ukazane lekarske pomoći smešten je na odeljenje ortopedije subotičke bolnice i njegovo zdravstveno stanje, kako saznajemo od portparola te bolnice Dragane Penčić, je stabilno.

Zbog nesreće, saobraćaj na autoputu od Bačke Topole do Feketića bio je u prekidu četiri sata, a vozila su se preusmeravala na stari put. Istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: