Vučić: Gužve zbog nesposobne vlasti

Kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je da Beograđani kasne na posao zbog "nesposobnosti gradskih vlasti da reše gužve u saobraćaju".

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.05.2008.

11:04

Default images

Na prilazu Brankovog mosta sa novobeogradske strane Vučić je izjavio da Beograđani svakog dana kasne na posao od 30 do 45 minuta, kao i da "nemaju vremena ujutru da doručkuju ni da popiju kafu".

On je kazao da je Omladina SRS-a organizovala akciju "Smanjimo gužve, izgradimo mostove" i delila građanima sendviče, kafu i izborni materijal te stranke na semaforu ispred mosta.

Vučić je rekao da je najveća gužva na Brankovom mostu bila jutros oko 8.30 časova i da su građani dobro prihvatili tu simboličnu akciju koja je trebalo da skrene pažnju na problem saobraćaja u glavnom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: