Eksplozija zbog sukoba kriminalaca

U Ulici Jelisavete Načić u Beogradu kasno sinoć eksplodirao automobil u pokretu, vozač Marko Filipović podlegao povredama.

Izvor: B92, FoNet

Sreda, 24.10.2007.

10:32

Default images

Filipović je umro u Urgentnom centru oko 13 sati. Ministar policije kaže da se radi o sukobu kriminalaca, a u saopštenju na sajtu MUP-a navodi se da je sinoć izvršen pokušaj ubistva Filipovića, a eksplozija je izazvala pucanje stakala na obližnjim zgradama i prodajnim objektima u toj ulici, koja se nalazi u blizini Bajlonijeve pijace.

Na kolovozu je eksplozija napravila manju rupu, a oštećeno je i više automobila koji su se našli u neposrednoj blizini. Filipović je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

"Ono što bi moglo da vodi ka rešenju jučerašnjeg slučaja je događaj na dočeku Nove 2006. godine u hotelu Metropol u Beogradu kada je došlo do sukoba grupe kojoj pripada povređeni Filipović i crnogorsko-bosanskog klana oko preuzimanja primata ko će obezbeđivati diskoteke i splavove", rekao je ministar policije Dragan Jočić novinarima u Skupštini Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: