"Povratak Srba u privremene prištinske institucije"

Lajčak je na Tviteru naveo da je tokom sastanka sa predsednikom Srbije bilo reči i o Energetskoj mapi puta i nestalim osobama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2022.

20:40

FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIÆ/ bg

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je danas u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o nastavku dijaloga i povratku Srba u privremene prištinske institucije.

Predsednik Vučić naglasio je danas u razgovoru sa Lajčakom neophodnost primene dogovora o Zajednici srpskih opština i poštovanja prava i volje srpskog naroda.

"Sa Miroslavom Lajčakom razmotrio sam poslednja dešavanja na Kosovu i Metohiji i probleme sa kojima se Srbi suočavaju zbog jednostranih i nelegitimnih poteza Prištine", naveo je predsednik Srbije na Instagram nalogu ''buducnostsrbijeav'' posle razgovora sa Lajčakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: