"ALBANSKE POLITICKE PARTIJE SU PARTIJE OVE ZEMLJE"

Izvor: B92

Petak, 09.02.2001.

23:46

Default images
Potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Koordinacionog tela Savezne i Republicke vlade za opstine Bujanovac, Presevo i Medvedju Nebojsa Covic izjavio je u petak uvece da je kopnena zona bezbednosti na jugu Srbije izgubila smisao, prenosi Tanjug. On je rekao da su albanske politicke partije "partije ove zemlje, partije Srbije i partije SR Jugoslavije". Tacno je da na tom prostoru ima naoruzanih albanskih ekstremista "kao poizvod necega sto je zapravo iza nas i svega onoga sto se dogadjalo na Kosovu", kazao je on. Covic je naglasio da nema nikave promene granica SR Jugoslavije i Srbije, "niti bilo kakvih specijalnih statusa i autonomija" i istakao da se vlasti u SR Jugoslaviji i Srbiji zalazu za postepeno neutralisanje zone bezbednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: