Poslednje upozorenje: Izlazimo iz Kriznog štaba ako...VIDEO

Član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio da, ako se neke stroge mere ne donesu, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom štabu.

Izvor: B92, Prva

Sreda, 03.03.2021.

09:40

Poslednje upozorenje: Izlazimo iz Kriznog štaba ako...VIDEO
Tanjug/Vlada Republike Srbije/SLOBODAN MILJEVIC

On je u Jutarnjem programu TV Prve rekao da se nova sednica štaba očekuje u četvrtak ili petak, a ako se na njoj ne donesu strože mere za koje se zalaže medicinski deo štaba, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom telu koje je formirala vlada zbog borbe protiv pandemije koronavirusa.

"Mora jasno da se zna zašto smo mi tamo prisutni. Ja razumem kompromis koji nije deo medicinske struke. Ali u medicini nema kompromisa i to pokušavamo da objasnimo", rekao je on odgovarajući na pitanje kakva odluka Kriznog štab se očekuje u četvrtak ili petak, kada se to telo ponovo sastane.

Još jednom je napomenuo da je situacija gora nego što je bila u novembru jer su jasno uočene promene u sojevima virusa koji su sada zarazniji.

On je još rekao i da je situacija u Beogradu katastrofalna i da će sistem pući ukoliko se mere, za koje kaže da su preblage, ne pooštre. Više o tome u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: