Zakazana nova sednica Kriznog štaba; Popuštanje mera zbog utakmice?

Nova sednica Kriznog štaba sutra u 9 časova. Reč je o prvoj sednici nakon otkrivanja britanskog soja virusa u Srbiji.

Izvor: B92, Blic

Četvrtak, 28.01.2021.

11:17

Zakazana nova sednica Kriznog štaba; Popuštanje mera zbog utakmice?
Printskrin/ Tv B92

Na dnevnom redu biće analiza aktuelne epidemiološke situacije, vakcinacija, a sasvim sigurno će s egovoriti i o briitanskom soju. nezvanično, neki mediji prenose i da bi moglo biti reči i o popuštanju nekih epidemiloškoh mera pred predstojeću fudbalsku utakmicu Crvena zvezda - Milano, koja bi trebalo da se odigra igra 18. februara pred publikom.

Na poslednjoj sednici koja je održana 22. januara, odlučeno je da sve epidemiološke mere ostanu na snazi do daljeg. U međuvremenu, potvrđen je novi soj virusa u Srbiji.

Što se tiče utakmice, danas je UEFA dozvolila da tribine budu popunjene 30 odsto, što je oko 17.500 navijača. Prema postojećim merama, dozvoljeno je najviše 500 ljudi na otvorenom u organizovanom okupljanju, naveo je Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: