"Ne mislim da je bilo šta propalo ili bilo šta uspelo i ne znam ko se sve krije iza toga, niti me to zanima"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije hteo da komentariše odluku pokreta "Jedan od pet miliona" da učestvuje na izborima.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2020.

12:55

TANJUG/ INSTAGRAM "Buducnostsrbijeav"

On je naglasio da su izbori u aprilu i da će građani na tim izborima pokazati gde i kako vide svoju budućnost.

Na pitanje novinara u Drvaru da li to što pokret Jedna od pet miliona izlazi na izbore znači da je kampanja bojkota propala, Vučić je odgovorio:

"Ne mislim da je bilo šta propalo ili bilo šta uspelo i ne znam ko se sve krije iza toga, niti me to zanima. Ne želim da komentarišem te naše partijske stvari. Izbori su u aprilu i narod će da pokaže svoje i da kaže gde i kako vidi svoju budućnost".

Dodaje da, iako je posvećen svom poslu 24 sata dnevno, više ne može u u tim "raznim predstavama da pohvata" o čemu je reč, te da može samo da zamisli šta obični ljudi u Srbiji misle o svemu tome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: