Niš: Huligani zapalili vozilo, taksista zadobio opekotine spasavajući putnika FOTO

Vozač taksija lakše je povređen, a taksi vozilo potpuno je noćas izgorelo na Matejevačkom putu kraj Niša, nakon što su nepoznati mladići u njega ubacili baklju.

Izvor: B92

Subota, 07.12.2019.

15:54

Niš: Huligani zapalili vozilo, taksista zadobio opekotine spasavajući putnika FOTO
Foto: TV Prva/M.S.

Kolege povredjenog taksiste rekle su za nišku TV Zonu plus da je vozilo pozvala grupa mladića i to nakon tuče u kafani na Matejevačkom putu.

"Seli su u taksi, ali već na prvom semaforu sustigla ih je druga grupa mladića. Neko od njih ubacio je baklju u taksi vozilo koje je odmah planulo. Kolega je pokušao da ugasi požar i tako je zadobio opekotine”, kazali su taksisti TV Zoni plus.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su policija i vatrogasci reagovali odmah po prijavi požara na automobilu i da ja vatra brzo ugašena.

U policiji su takođe kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno i da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja.

Prema rečima lekara Kliničkog centra u Nišu, taksista je zadobio lakše opekotine i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje.

"Stao sam i viknuo: "Ima plinska boca, deco bežite iz auta!" Svi osim jednog su pobegli. Taj mladić koji je ostao pozadi je bio u šoku. Čučnuo je na patos, glavu je pokrio rukama dok su kola gorela brže nego slama. Ja i jedan od mladića smo ga izvukli, bilo je strašno, ruke i lice su mi goreli dok smo ga spasavali", ispričao je novinarima taksista.
Foto: TV Prva/M.S.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: