Vučić s Palmerom i Vilsonom: "Kosovo je bilo dominantna tema" FOTO/VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenikom državnog sekretara Metjuom Palmerom i potpredsednikom Atlantskog saveta SAD Dejmonom Vilsonom.

Izvor: B92

Sreda, 21.08.2019.

08:26

Vučić s Palmerom i Vilsonom:
Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Vučić će se sa Palmerom i Vilsonom sastao nakon što se juče sastao sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom.

"Dug, ozbiljan i odgovoran razgovor sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom o odnosima između Beograda i Prištine, kao i sveukupnim srpsko-američkim odnosima", poručio je predsednik Srbije na Instagramu.

"Kosovo je bilo dominantna tema i na razgovoru sa izvršnim potpredsednikom Atlantskog saveta Dejmonom Vilsonom. Zaštita interesa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i očuvanje vitalnih nacionalnih i državnih interesa Srbije bile su suština mog zalaganja u razgovoru sa g-dinom Vilsonom", objavio je Vučić uz fotografiju sa Vilsonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: