Oglasio se Siniša Mali: Ćutao sam kada su mene napadali, ali sada ne mogu

Nakon teksta na portalu KRIK o Predragu Malom, oglasio se njegov brat, ministar finansija Srbije Siniša Mali.

Izvor: B92

Utorak, 23.07.2019.

12:32

Oglasio se Siniša Mali: Ćutao sam kada su mene napadali, ali sada ne mogu
Foto: B92

On je za portal Republika izjavio da "novinarima Krika nije bilo dovoljno što napadaju njega već godinama unazad, nego su sad prešli i na njegovog brata, bratanicu Unu, i njenu majku".

"Ćutao sam kada su mene napadali, ali ne mogu da ćutim sada kada napadaju mog rođenog brata i njegovu porodicu. Uhođenje i presretanje na ulici majke sa šestomesečnom bebom oni nazivaju istraživačkim novinarstvom", istakao je Mali i dodao da je već godinama u politici i da je naučio da trpim "besmislene napade". "Trpeo sam i napade oko nepostojećih stanova, za koje se naravno na kraju ispostavilo da su lažni. Ali porodica mog brata to ne može i ne treba da trpi. Samo se pitam šta je sledeće? Koliko daleko planiraju da idu?", zapitao je Mali.

Podsetimo, portal KRIK je objavio priču o Predragu Malom, njegovim poslovnim vezama i korišćenju automobila "audi" koji je inače vlasništvo privatne firme.

Međutim, Srpski telegraf i portal Republika objavili su da je novinar KRIK-a, u okviru istraživanja te priče, pratio Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, dok je bila u šetnji sa šestomesečnom bebom. Kao dokaz priložili su snimak sa sigurnosne kamere.

Međutim, KRIK je saopštio da osoba sa sigurnosne kamere za koju se tvrdi da je njihov novinar- to nije. Oni su takođe saopštili i da novinari KRIK-a nisu pratili Milicu Andrić, niti je ispitivali u vezi sa bebom. Novinari Krika su posetili zgradu sa ciljem da se uvere da Predrag Mali, brat ministra finansija Siniše Malog, vozi 'audi A6', koji su mu ustupila dva biznismena, kazao je urednik tog portala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: