Tereza Mej o Bregzitu: I ostavka, ako je potrebno

Britanska premijerka Tereza Mej rekla je da je spremna da podnese ostavku kako bi omogućila da njen predlog za sprovođenje Bregzita dobije podršku u parlamentu.

Izvor: B92

Sreda, 27.03.2019.

19:40

Tereza Mej o Bregzitu: I ostavka, ako je potrebno
Foto: EPA-EFE/Vickie Flores

"Potrebno je da postignemo dogovor i da sprovedemo Bregzit", rekla je Tereza Mej u obraćanju poslanicima parlamenta, saopšteno je iz njenog kabineta.

"Spremna sam da napustim ovaj posao ranije nego što sam planirala, kako bi se uradilo ono što je neophodno za zemlju i za stranku", navodi se u saopštenju koje je preneo Rojters.

Britanska premijerka izjavila je pre dva dana da još nema dovoljnu podršku kako bi po treći put iznela svoj predlog sporazuma o Bregzitu pred britanski parlament, kao i da će sa poslanicima nastaviti razgovore kako bi dobila njihovu podršku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: