"Bošnjaci iz Srbije da pripoje Sandžak Crnoj Gori"

Predsednik Bošnjačkog saveza Crne Gore (BSCG) u Njujorku Esad Rastoder pozvao je Bošnjake iz jugozapadne Srbije da taj region pripoje Crnoj Gori.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.11.2018.

12:06

Foto: Thinkstock

On je ponudio podršku za, kako je naveo, ovaj projekat.

"Želim da poručim Bošnjacima Sandžaka da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi i da celi Sandžak i južni i severni, pripoje Crnoj Gori. Ovom prilikom vam želimo poslati poruku da ćemo stati iza ovog projekta", naveo je Rastoder, prenela je portal RTCG.

Rastoder je komentarisao obeležavanje veka od Velikog rata u Budvi i ocenio da su građani Crne Gore ovih dana svedoci "harange SPC i DF-a protiv nezavisne, suverene Crne Gore".

"Svi koji veruju da se crni dim razmakao sa neba Crne Gore, žive u totalnoj zabludi", naveo je on. Tvrdi da je skup u Budvi organizovan po narudžbi onih koji negiraju i Crnu Goru i njene narode i dodaje da bi im na tome "pozaviđeli i Draža Mihajlović i Pavle Đurišić".

"Poznata je adresa sa koje sve to dolazi", tvrdi Rastoder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: