"Prestanite sa hajkom, Sergej pomaže našoj deci" VIDEO

Majka Anđele Janković, kojoj je lečenje u inostranstvu omogućila fondacija “Podrži život“, demantovala je navode pojedinih medija.

Izvor: B92

Petak, 05.10.2018.

12:43

screenshot

Kako je Danijela Janković navela, njena ćerka se nalazi na lečenju u turskoj u bolnici Adžibadem, iako mediji tvrde drugačije.

”Ovo što pišete da sam ja dala izjavu da moje dete nema lečenje i da moje dete čeka lečenje, baš ste se grdno prevarili. Moje dete ima lečenje, u dobroj je bolnici i to sve zahvaljujući Sergeju Trifunoviću, koga pozdravljamo i ja i moja ćerka, kao i čelnike fondacije”, navela je Danijela.

Ona je apelovala da se prestane sa hajkom na Trifunovića.

”Bar što se mene tiče, nemojte mene da uzimate u usta, sve što imate rešite sa njim, nemojte preko nas, kojima on jako pomaže. On našoj deci i te kako pomaže, prestanite više da dižete tu hajku i da stavljate sebe u prvi plan”, navela je Danijela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: