ZIZIC: MOGUCNOST DONOSENJA NOVOG SAVEZNOG USTAVA?

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2000.

13:15

Default images
“Ne iskljucuje se mogucnost donosenja novog saveznog ustava, a sve partije koje su za Jugoslaviju treba da ucestvuju u novoj saveznoj vladi", izjavio je “Blicu” Zoran Zizic, potpredsednik SNP, i napomenuo da je planirana jos jedna runda razgovora SNP i DOS-a oko formiranja savezne vlade, prenosi Beta. Zizic je rekao da ce na sednici Glavnog odbora SNP uskoro biti definisana pitanja vezana za formiranje saveznih organa, kao i kandidat iz ove partije za saveznog premijera. "Pitanje kandidata za saveznog premijera cemo resiti veoma lako, jer u SNP nema licnih ambicija", dodao je Zizic. Zizic je rekao i da jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica, osim sa DPS, treba da razgovara i sa SPS o ulasku u novu saveznu vladu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: