Nišlije sade cveće u udarnim rupama na ulicama VIDEO/FOTO

Nezadovoljne stanjem gradskih saobraćajnica, građani Niša sade cveće u udarnim rupama po gradu

Izvor: B92

Nedelja, 24.06.2018.

12:49

Nišlije sade cveće u udarnim rupama na ulicama VIDEO/FOTO
Foto: B92, èitalac

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković sa ciljem da građani ukažu na brojne "kratere" na ulicama i pokrenu nadležne da rade svoj posao, javlja novinarka B92 iz Niša.

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković s ciljem da građani ukažu na brojne "kratere" na ulicama i pokrenu nadležne "da rade svoj posao".

"Direkcija za izgradnju grada, nadležna za krpljenje udarnih rupa, čekala je proleće da krene sa svojim poslom. Evo ga skoro i leto, ali rupa i dalje na sve strane. ;Kad već imamo rupe po kolovozu, hajde da ih svi zajedno ulepšamo i zasadimo lepo cveće", napisao je Bošković u pozivu.

Svima koji žele da učestvuju u akciji savetovao je da cveće sade radno ujutru, jer tada ima najmanje saobraćaja i najlakše je završiti posao.

"Gađajte rupe koje vama lično najviše smetaju. Poenta je da na taj način ukažete na probleme vas i vaših komšija", naveo je on.
Foto: B92, èitalac
Foto: B92, èitalac
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: