Šest i po godina robije za silovanje tašte

Vladan Pavlović (40) iz Barajeva pravosnažno je osuđen na šest i po godna zatvora jer je na Uskrs 2015. godine silovao taštu i naneo joj teške telesne povrede.

Izvor: B92

Subota, 26.05.2018.

00:23

Šest i po godina robije za silovanje tašte
Ilustracija: Thinkstock

Nakon ponovljenog suđenja, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu preusud Višeg suda u Beogradu kojom je silovatelj osuđen zbog krivičnih dela silovanje i teške telesne povrede.

Istom presudom mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanje predmeta i to dva metalna zvona, za koje su mediji preneli da su "zvona za šurenje svinja" i da je njima napastvovao taštu dok mu je supruga bila odsustna.

Prvom prvostepenom presudom, Pavlović je bio osuđen na godinu dana i 11 meseci zatvora samo zbog nanošenja telesnih povreda tašti, ali je nakon ponovljenog suđenja osuđen i za silovanje, sada pravosnažno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: