ZAHTEV ZA SMENU MILOSEVICA I RUKOVODSTVA STRANKE

Izvor: B92

Subota, 14.10.2000.

17:16

Default images
Opstinski odbor Socijalisticke partije Srbije u Odzacima jednoglasno je zatrazio smenu predsednika SPS Slobodana Milosevica, kao i clanova izvrsnog odbora glavnog odbora stranke. Odzacki socijalisti su na sednici opstinskog odbora odrzanoj u petak kao razlog za nepoverenje rukovodstvu stranke naveli "pokusaje manipulacija izbornom voljom gradjana", "dovodjenje zemlje u dramaticnu situaciju" i odstupanje od izvornog programa partije. "Kako bi SPS povratio ugled neophodno je da se celni ljudi stranke smene ili da podnesu ostavke, a da se postavi novo rukovodstvo", pise u saopstenju SPS Odzaka. Socijalisti Odzaka zahtevaju i odrzavanje prosirene sednice glavnog odbora stranke kako bi se formirao organizacioni odbor za vanredni kongres SPS, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: