Novinari O2 i Prve napadnuti na Karaburmi VIDEO

Ekipa televizije O2 napadnuta u beogradskom naselju Karaburma tokom direktnog uključenja u Vesti s informacijama o 37 ilegalnih migranata nađenih u jednoj kući

Izvor: B92

Petak, 16.02.2018.

16:04

Novinari O2 i Prve napadnuti na Karaburmi VIDEO

Isto se nešto ranije desilo i ekipi Prve televizije, kada je sin uhapšenih napao novinara Stefana Jovića.

Tokom direktnog uključenja uživo u Vesti televizije O2 novinar Darko Jević pričao je o hapšenju koje se rano jutros dogodilo u Mirijevu, kada je ekipi prišla nepoznata žena, napala ih i pokušala snimatelju da obori stativ.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu otkrili su 37 ilegalnih migranata u kući u Mirijevu i uhapsili dve osobe.

Policija je ilegalne migrante, 30 državljana Iraka, dva iz Avganistana, dva iz Bangladeša, dva iz Irana i jednog iz Sirije, pronašla u kući čiji su vlasnik i njegova supruga B. D.(1957) i V. D. (1957) osumnjičeni za izvršenje ovih krivičnih dela.

B. D. i V. D. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: