Autom uleteo u Knez Mihailovu, dve osobe povređene FOTO

Oko 7 sati muškarac je automobilom uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici. Povređeni su jedna devojka koja se našla na licu mesta i vozač.

Izvor: RTS, Tanjug

Subota, 28.10.2017.

08:13

Autom uleteo u Knez Mihailovu, dve osobe povređene FOTO
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Automobil je u Knez Mihailovu ulicu uleteo iz Zmaj Jovine, a zatim napravio polukružno kretanje u glavnoj beogradskoj ulici. Na kraju je udario u stub od čelika.

Očevici su reporteru RTS-a rekli da je vozilom "jurio ljude na ulici ne bi li ih zgazio".

Lakše je povređena 21-godišnja devojka, kao i 30-godišnji vozač koji je prevezen u Urgentni centar.
Foto: Tanjug/Rade Preliæ
Kako se nezvanično saznaje na licu mesta, vozač "ford fokusa" karavana beogradskih registarskih oznaka ušao je vozilom u pešačku zonu sa Obilićevog venca, prošao kroz Zmaj Jovinu ulicu, pored galerije Progres, polukružno se okrenuo u Knez Mihailovoj i onda se vratio natrag silovito u Zmaj Jovinu, gde je i pokosio devojku i bašte kafića "Molijer" i "Kofi to go".

Delovi stolica, stolova, saksija, zemlje, krhkotine, tablica nalaze se svuda na licu mesta, a uviđaj je u toku. Snimak sa mesta nesreće možete pogledati - OVDE.

Očevici su izjavili da je vozač "forda" bi prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu.
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: