Vučić zahvalio Rusiji na političkoj podršci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina i tom prilikom mu zahvalio na političkoj podršci koju Rusija pruža Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.08.2017.

07:00

Vučić zahvalio Rusiji na političkoj podršci
Tanjug, arhiva

Predsednik Vučić rekao je ambasadoru Čepurinu da će Srbija čuvati i dalje graditi dobre odnose sa Ruskom Federacijom, te da će štititi svoju vojnu neutralnost, nezavisnost i samostalnost u donošenju političkih odluka.

Poseban naglasak u razgovru je stavljen na zajedničko delovanje na formiranju industrijske zone u cilju privlačenja većeg broja investitora iz Ruske Federacije.

Sagovornici su izrazili zadovolljstvo povećanjem trgovinske razmene za devet odsto između dve zemlje u prvih šest meseci ove godine.

Dvojica sagovornika su naglasili potrebu intenziviranja rada na daljem jačanju ekonomske saradnje i razmeni kapitala i trgovinskih dobara, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: