Haos na briselskom aerodromu

Briselski međunarodni aerodrom jutros u pet časova ostao bez struje. Na stotine putnika ostalo u mraku. Sistem proradio oko sedam, ali je i dalje haos.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

07:28

Haos na briselskom aerodromu
Getty images

Kako je prenela Raša tudej, putnici koji su jutros došli na briselski aerodrom ostali su zarobljeni u potpunom mraku u pet sati. Prema prvom, šturom saopštenju aerodromskih zvaničnika ceo sistem ovog međunarodnog aerodroma ostao je bez struje. Putnici su zamoljeni da izađu napolje i tamo su čekali dalji razvoj situacije.

Na fotografijama koje su postavljene na društvenu mrežu Tviter, vide se velike grupe ljudi, među kojima ima i žena s decom, koje sa svojim prtljagom stoje ispred aerodroma.

U međuvremenu, negde oko 6.30, sistem je ponovo proradio, ali je i dalje evidentno da na aerodromu vlada potpuni haosu jer je došlo do odlaganja brojnih letova. Kasne i čekiranja, kao i prijem prtljaga.

"Ovog jutra došlo je do nestanka struje na briselskom aerodromu. Sistemi ponovo rade, očekujemo da putnici na vreme stignu na svoje letove. Mi se izvinjavamo za neprijatnosti", stoji u kratkom saopštenju uprave aerodroma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: