Danas kraj premijerske groznice, da li je moguća "bomba"?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti na konferenciji za medije u 18.00 sati. Očekuje sa da saopšti ime mandatara za sastav nove vlade.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

07:05

Danas kraj premijerske groznice, da li je moguća

Konferencija za novinare biće održana u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Mediji su do sada spekulisali da su najozbiljniji kandidati za mesto premijera ministarka državne uprave i Lokalne samouprave Ana Brnabić, koja je nestranačka ličnost, zatim Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova i lider SPS, kao i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS.

I današnji štampani mediji nagađaju ko je najbliži premijerskoj fotelji. Prema pisanju "Blica" i Večernjih novosti" najbolje kvalifikacije za tu funkciju ima Ana Brnabić, čiji su rezultati u resoru na čijem čelu se sada nalazi, prema nekim ocenama, impresivni.

Ipak, konačna odluka je na Vučiću, što su istakli u više navrata svi aktuelni zvaničnici, što iz SNS, što iz redova njihovih koalicionih partnera.

Nije, međutim, isključeno i da, kako pišu "Novosti" sa Andrićevog venca stigne i "bomba", odnosno da Vučić saopšti da će ga zameniti neko ko do sada nije u javnosti pominjan kao njegov naslednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: