Ime premijera neće još, opet "mogući i izbori"?

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je u Čačku da ne zna kada će biti poznato ime novog premijera.

Izvor: B92

Petak, 19.05.2017.

12:20

Ime premijera neće još, opet
Foto: Tanjug, Sava Radovanoviæ

"Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna", rekao je Stefanović novinarima i dodao da je to pitanje na koje će odgovor dati izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Povodom medijskih spekulacija o vanrednom parlamentarnim izborima na jesen, Stefanović je rekao da o tome nije doneta nijedna odluka.

"Sve je uvek moguće, nemamo za sada odluku o tome, pre svega smo posvećeni obavljanju posla i trudimo se da pravimo rezultate, zbog čega nas građani Srbije i plaćaju", rekao je Stefanović.

On je u Čačku prisustvovao radionici o primeni Zakona protiv nasilja u porodici, koja je održana u Višem sudu u tom gradu.

Inače, tabloid "Alo" je u novom izdanju objavio informaciju iz "poverljivih izvora" da Aleksandar Vučić neće poveriti mandat nikome kada preuzme predsedničku funkciju i da će se ići na još jedne vanredne parlamentarne izbore u Srbiji - najverovatnije u avgustu.

Podsetimo, pre mesec dana je Aleksandar Vučić rekao da je sveo izbor za novog premijera na "dva/tri imena", a odluku bi, prema tadašnjoj izjavi, trebalo da saopšti ovih dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: