Petak, 31.03.2017.

18:52

Moskva: "Blokirajte stranice koje pozivaju na proteste"

Rusko tužilaštvo uputilo je zahtev državnoj nadzornoj agenciji za komunikacije da blokira stranice na društvenim mrežama na kojima se poziva na proteste.

Izvor: Tanjug

Default images

Na desetine hiljada demonstranata pojavilo se u Moskvi i drugim gradovima u nedelju na demonstracijama protiv državne korupcije, što je, kako AP prenosi, najveće ispoljavanje nezadovoljstva u toj državi godinama unazad.

Zvanična kancelarija tužilaštva Rusije potvrdila je danas da je poslala zahtev državnoj agenciji za komunikacije da blokira stranice na društvenim mrežama koje pozivaju na održavanje protesta u Moskvi i drugim gradovima širom Rusije.

Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni, organizator protesta koji nisu sprečeni u nedelju, nalazi se u 15-dnevnom pritvoru na koji je osuđen zbog opiranja policijskim snagama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: