AMSS: Putevi suvi, otežana vožnja popodne posle kiše

Većina puteva u Srbiji ovog jutra je suva, a prohodnost je dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

08:58

Default images
Foto: Thinkstock

Ipak, kako navode, zbog najavljene kiše u popodnevnim satima, posebno u južnim i jugozapadnim krajevima zemlje, očekuju se mokri kolovozi i otežana vožnja.

Zbog vikenda se očekuje pojačan saobraćaj na važnijim i frekventnijim putevima, ali i na autoputevima i putevima koji vode ka planinskim predelima i vikend naseljima.

Zbog najavljenih padavina opasnost od odrona je još prisutna, najčešće na Ibarskoj magistrali, dolinom Drine, ima ih na Đerdapskoj magistrali, a treba biti oprezan u vožnji i na putevima kroz Sićevačku, Drensku i Grdeličku klisuru, upozorava AMSS.

Na delu auto-puta E-75, na deonici od Horgoša ka Novom Sadu, saobraćaj će biti preusmeravan sa desne na levu kolovoznu traku.

Na obilaznici oko Beograda, u smeru ka Nišu, za saobraćaj će se sukcesivno propuštati leva i desna saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim ;prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: