CNN negira tvrdnje Trampa,otvorena još jedna zagrada /FOTO

CNN nastavlja da “tajno“ podržava Baraka Obamu i Hilari Klinton, a najnoviji “odgovor“ Donaldu Trampu podigao je prašinu u javnosti.

Izvor: B92

Petak, 12.08.2016.

10:27

CNN negira tvrdnje Trampa,otvorena još jedna zagrada /FOTO
screenshot

Republikanski kanidat za predsednika SAD Donald Tramp označio je Baraka Obamu kao osnivača Islamske države, što je CNN negirao.

Naime, za vreme informativnog programa na toj televiziji i vesti o Trampovim novim optužbama, na ekranu se uz natpis “Tramp nazvao Obamu osnivačem ID“, pojavljuje i natpis u zagradi “Nije“.

Ispod toga piše i “činjenica“ da je osnivač Islamske države Abu Bakar al Bagdadi.

Nedugo nakon toga društene mreže su preplavile fotografije ovoga, a neki su čak ispravili i CNN, označavajući Abu Musaba al Zarkavija kao osnivača ID.

Čak je i “Foks njuz“ prozvao CNN zbog pristrasnosti u toku kampanje.

CNN je koristio sličnu grafiku u junu kada je Tramp govorio o tome da li Japan treba da ima nuklearno oružje.

“Nikada nisam rekao da Japan treba da ima nuklearno oružje“, rekao je Tramp, CNN je dodao u zagradi u kajronu “Jeste“.

Prošle nedelje, nakon što je Trampov sin Erik tvrdio da se Tramp izvinio porodici vojnika koji je poginuo u Iraku, CNN je ponovo u kajronu otvorio zagradu u kojoj je pisalo “Nije“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: