BG: Taksista pregazio psa, a umalo i vlasnika na pešačkom

Status Igora Savića čijeg je psa Taru na pešačkom prelazu u Prizrenskoj ulici pregazio taksista odjeknuo je na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2016.

17:31

BG: Taksista pregazio psa, a umalo i vlasnika na pešačkom
Foto: Thinkstock

Igor je šetao svog psa kada je na pešačkom prelazu taksista kolima prešao preko njegovog psa, a umalo i njega pregazio.

Kako navodi, vozač taksija je samo pogledao u retrovizor i nastavio da vozi.

“Prelazili smo Prizrensku ulicu na pešačkom prelazu kod poslastičarnice gde inače jure automobili zbog čega uvek pazimo i sačekamo. U trenutku se stvorio taj taksista Beogradskog poslovnog taksija i kad nas je video na prelazu je nagazio na gas i zavrnuo u desno da nas zaobiđe. Ja sam ustuknuo i viknuo psu da stane međutim otišla je pod točkove u trenu“, kaže za B92 vlasnik Igor Savić.

Kako vlasnik tvrdi, taksista je samo nastavio dalje gledajući u retrovizor bez ikakve namere da se zaustavi i pomogne.

“Njegove kolege koje su tu stajale na taksi stanici nisu htele da mi daju njegov kontakt i uputili su me na centralu koju sam odmah zvao. Oni su mi prvo rekli da sačekam, a zatim da nemaju ništa sa tim i da zovem policiju koja mi je rekla da dođem da dam izjavu u stanicu. Nažalost, crkla mi je baterija i prvo sam morao da trčim u kliniku da spasim psa“, priča Savić dodajući da će svakako izvršiti prijavu čim bude imao izveštaj veterinara.

Pozvali smo Beogradski poslovni taksi kako bismo dobili detaljniji uvid u današnji incident koji je digao na noge društvene mreže nakon što je Savić napisao status u kojem je priložio fotografije Tarinih povreda.

“Mi danas ne možemo da živimo od poziva zbog pregaženog psa. Svi kontakti su bili neprijatni, a mi samo primamo adrese, a vi ako hoćete nešto da saznate o taksiti zovite Beogradsku inspekciju ili Grad Beograd, odnosno Udruženje taksita koje ima sve registracije, pa neka vam oni pomognu“, bilo je sve što su nam rekli u Beogradskom poslovnom taksiju.

Pas, dvogodišnja Tara, inače beli patuljasti šnaucer ostala je na klinici zbog unutrašnjeg krvarenja, a neurolog ju je zadržao zbog loše reakcije na testove nerava glave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: