SNS: Ustanoviti kako su Pajtić i Radulović pokrali izbore

Srpska napredna stranka poručila je onima koji pričaju o krađi izbora da je, za razliku od njih, spremna da utvrdi ko je krao glasove.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

18:40

Default images

"SNS poručuje raznim Pajtićima, Radulovićima i svim ostalim lažnim demokratama, a proverenim lopovima, koji pričaju o nekakvoj, tobože, krađi izbora, da smo mi spremni, za razliku od njih, da se ustanovi gde su oni pokrali glasove građana“, navodi se u saopštenju SNS.

Kako navode, to se naročito odnosni na to „kako su na silu ugurali najmanje jednu listu u parlament i to protivno volji građana Srbije".

Oni dodaju da će SNS, „za razliku od onih koji su brutalno pljačkali narodne pare, bahato opustošili Srbiju i radnike izbacivali, preko noći, na ulicu, dok su se oni lično bogatili i kojima jedino laži, lopovluk i reketiranje idu od ruke, nastaviti da se bori svim legitimnim sredstvima isključivo za dobrobit svih građana Srbije“.

"Nastavićemo da činimo sve i vredno radimo kako bi svi građani, bez obzira na političku pripadnost, živeli dostojanstveno i imali evropski životni standard", navode naprednjaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: