Dejan Puzigaća uhapšen u Atini

Dejan Puzigaća, poslednji iz grupe osuđenih napadača na Francuza Brisa Tatona u Beogradu, koji je bio u bekstvu, uhapšen je u Grčkoj, saznaje "Blic".

Izvor: B92

Petak, 11.09.2015.

20:43

Default images
Foto: Getty images

Puzigaća je uhapšen na atinskom aerodromu sa falsifikovanim pasošem Slovenije.

Prema saznanjima beogradskog medija, on je u razgovoru sa srpskim konzulom rekao da je pobegao iz Srbije zbog krivičnog postupka koji je protiv njega vođen nakon ubistva francuskog državljanina Brisa Tatona, te da je u odsustvu osuđen na 14 godina zatvora.

On je u Atinu došao sa falsifikovanim pasošem, radi pribavljanja tajlandske vize i nije imao srpska dokumenta. Puzigaća se trenutno nalazi u policijskoj stanici na atinskom aerodromu.

Za Dejanom Puzigaćom raspisana je poternica Interpola zbog optužbe da je bio saučesnik u ubistvu Tatona.

Bris Taton (28) brutalno je prebijen 17. septembra 2009. u centru Beograda. Od posledica batinanja preminuo je 12 dana kasnije u bolnici.

Puzigaća ima pravo na ponovno suđenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: