Turska policija ima osumnjičenog

Turski državljanin K.A. zadržan je u policiji kao osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

09:55

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je Tanjugu da ga je ambasador Turske u Beogradu Mehmet Bozaj obavestio da je K.A. zadržan u policiji.

Marko Ivković (25) izboden je nožem ispred Arene "Abdi Ipekči" u Istanbulu 21. novembra, uoči košarkaške utakmice Evrolige između Crvene zvezde i Galatasaraja.

Turska policija je ranije saopštila da je u međuvremenu privela sedam ljudi u okviru istrage tog ubistva.

Turska policija potvrdila: Sedmorica povezana sa krivičnim delom

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije primilo je zvaničnu potvrdu turske policije da je pritvoreno sedam osoba zbog ubistva srpskog državljanina Marka Ivkovića.

U saopštenju MSP-a se navodi da je turska policija obavestila generalnog konzula Srbije u Istanbulu da ima dovoljno dokaza da su privedena lica povezana s ovim krivičnim delom, te da će slučaj danas biti prosleđen javnom tužiocu na dalje postupanje.

Identitet osumnjičenih biće, kako se navodi, objavljen narednih dana, u skladu sa procedurom.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije ceni dosadašnji predani rad turskih istražnih organa na ovom slučaju, u nadi da će i pravosudni organi Turske imati podjednako profesionalan pristup, što bi svakako doprinelo našim bilateralnim odnosima sa ovom zemljom, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: