Dodik: Dogovorena Vlada RS

Lider SNSD-a Milorad Dodik kaže da je s liderima DNS-a Markom Pavićem i SP Petrom Đokićem postigao dogovor da novu vladu formiraju ove tri stranke, javlja RTRS.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.10.2014.

22:06

Default images

Dodik je danas u Kneževu, na javnoj tribini SNSD-a i SP, rekao da je Republika Srpska danas stabilna i da redovno izvršava sve svoje obaveze prema budžetskim korisnicima, prenosi RTRS.

Komentarišući izjavu lidera SDS-a Mladena Bosića da protekli izbori nisu legalni, Dodik je rekao da Bosić daje takve izjave, jer je SDS izgubio izbore i jer se ta stranka "raspada".

On je rekao da do maja Bosić neće biti predsednik SDS-a.

Predsednik SP Petar Đokić zahvalio je građanima Kneževa koji su glasali za koaliciju SNSD-DNS-SP na izborima i rekao da je potpuno uveren da će ova koalicija ponovo formirati vlast u Republici Srpskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: