Fratini i Guzenbauer 11.3. sa SNS

Bivši austrijski kancelar Alfred Guzenbauer i Franko Fratini prisustvovaće završnoj konvenciji koalicije okupljene oko SNS, piše Danas.

Izvor: B92

Utorak, 04.03.2014.

22:54

Default images

Završna konvencija, prema pisanju ovog lista, održaće se 11. marta u Hali sportova na Novom Beogradu, saznaje Danas u SNS.

Ova dvojica političara su od jeseni 2013. savetnici u Vladi Srbije.

Italijanski političar, koji slovi za jednog od najozbiljnijih kandidata za novog generalnog sekretara NATO, prisustvovao je i proslavi petog rođendana SNS u Beogradskoj areni.

Guzenbauer je u septembru prošle godine rekao da mu je želja da pomogne Aleksandru Vučiću da poboljša imidž Srbije, dok je lider naprednjaka za njega ocenio da je „veoma posvećen i marljiv čovek“. Fratini, nekadašnji šef italijanske diplomatije, je u oktobru 2013. poručio da će proces evropskog ujedinjenja biti gotov tek kada Srbija i zemlje Zapadnog Balkana postanu članice Unije. On je istakao da je značajno što ima „posebne lične veze s Vučićem“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: