Utorak, 10.12.2002.

19:35

Obeležena godišnjica osnivanja Skupštine Kosova

Izvor: Beta

Default images
Većina poslanika Skupštine Kosova obeležila je u utorak prvu godišnjicu početka rada parlamenta, formiranog pod jurisdikcijom civilne Misije Ujedinjenih nacija (UNMIK-a). Predsednik Skupštine Kosova Nedžat Daci i zamenik šefa UNMIK-a Čarls Brejšou ocenili su pozitivno rad parlamenta tokom protekle godine, rekavši na prigodnoj svečanosti "da je Kosovo najstabilnije mesto u regionu". Obeležavanje godišnjice bojkotovala su 22 poslanika srpske koalicije "Povratak", nezadovoljni kako svojim položajem u Skupštini, tako i tretmanom njihovih inicijativa i predloga upućenih Skupštini.

Predsednik kosovskog parlamena Nedžat Daci založio se za Kosovo kao poseban entitet, koji će biti obuhvaćen evropskim i severnoatlantskim integracijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: