Teška saobraćajna nesreća kod Raške

Na magistralnom putu Raška-Kosovska Mitrovica, u mestu Kaznoviće kod Raške, u sudaru dva automobila preminula je jedna osoba dok petoro teže i lakše povređeno.

Izvor: B92

Subota, 19.01.2013.

17:55

Default images

"Do nezgode je došlo, oko 12 sati, prilikom sudara automobila 'opel astra', kojim je upravljao Nikola K.(19) iz Raške i 'folksvagen pasat', koji je vozio Đorđe Đ. (29) iz Trnave kod Raške", saopštila je kraljevačka policija.

"Od zadobijenih povreda Đorđe Đ . je tokom dana preminuo, a povređeni su zbrinuti u Medicinskom centru u Novom Pazaru", navodi se u saopštenju.

Teške telesne povrede zadobili su vozač "folksvagena" kao i njegova supruga Anđelka (23) i dvoje dece - dvogodišnji N.Đ. i trogodišnja V.Đ.
Vozač "opel-astre" je zadobio lake, a njegov suvozač Srećko S.(19) iz Kaznovića teške povrede.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda Kraljevo - Sudska jedinica Raška u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije iz Raške.

Saobraćaj na ovom delu puta je bio u prekidu do 13:30 sati, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: