Petak, 04.06.2010.

17:50

Osumnjičeni za krađe na grobljima

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv pet osoba zbog sumnje da su krali sa groblja i skrnavili grobove, saopšteno je iz policije.

Izvor: Beta

Default images

Prijave su podnete protiv Mileta M. (25) iz Pančeva, Baneta T. (20) iz Lugavčine, Milana D.(49) iz Starčeva, Dragana J.(31) iz Žagubice i Vesne T.(24) iz Beograda.

Oni su osumnjičeni da su tokom 2009. i početkom 2010. godine pomerali nadgrobne betonske ploče, ulazili u grobnice i iz sanduka uzimali zlatni nakit.

Pored krađa grobnica na starom požarevačkom groblju, skrnavili su i grobnice u selima Bare i Vlaški Do.

Požarevačka policija je ranije uhaspila i podnela krivičnu prijavu protiv Metjua R. (34) iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da je oskrnavio više grobova.

Policija je utvrdila da je sa Metjuom grobove pljačkao i Dejan S. (21) iz Petrovca na Mlavi.

Oni su osumnjičeni da su na gradskom groblju u Petrovcu i grobljima u Melnici i Tabanovcu, sa nadgrobnih spomenika ukrali bronzane biste pokojnika, posekli ih i prodali kao sekundarne sirovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: