Ponedeljak, 17.02.2020.

07:33

Vozač sa probnom dozvolom se zabio u banderu na Miljakovcu, šestoro povređeno

Nekoliko mladih teže je povređeno jutros oko 4 sata u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Miljakovačkih staza i Miljakovačkih livada.

Izvor: Tanjug

Vozač sa probnom dozvolom se zabio u banderu na Miljakovcu, šestoro povređeno

Automobilom koji je udario u banderu, upravljao je momak (17) koji je imao probnu vozačku dozvolu

Povređene su četiri devojke od po 18 godina i jedan momak od 19 godina, kao i vozač.

Na mesto nesreće poslate su tri ekipe, tri osobe su bila lakše, a tri teže povređene. Prema prvim informacijama oni imaju prelome ruku i nogu, i nekima su izbijeni zubi, dok vozač ima povrede glave.

Uzrok ove nesreće još nije poznat.

Tokom noći Hitna pomoć je imala 117 intervencija, od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani i plućni bolesnici, kao i hipertoničari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: