Novo upozorenje: I do 40 litara kiše, grmljavina i grad

RHMZ izdao je višednevno upozorenje na jake pljuskove, grmljavinu, lokalnu pojavu grada i olujni vetar u nedelju ujutru.

Izvor: B92

Nedelja, 23.06.2019.

11:09

Novo upozorenje: I do 40 litara kiše, grmljavina i grad
Ilustracija: Deposit photos/Sergey Nivens

"Pre podne u Vojvodini, posle podne, večeras i u toku noći i u ostalim predelima nestabilno sa pljsukovima i grmljavinom kojiće biti intenzivniji u severnim, zapadnim i centralnim delovima zemlje, kao i na teritoriji grada Beograda", navedeno je na Internet stranici Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kako najavljuju meteorolozi, očekuju se i vremenske nepogode, od 20 do 40 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, lokalno i više, grad i olujni vetar.

Nestabilno vreme sa lokalnom pojavom obilnih pljuskova sa grmljavinama, kratkotrajnim gradom i olujnim vetrom zadržaće se do utorka, 25. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: