Đilasu stigla ponuda za "Beograd na vodi" FOTO

Draganu Đilasu, predsedniku Saveza za Srbiju, je na adresu njegove firme stigla ponuda za kupovinu stana u najnovijoj zgradi Beograda na Vodi.

Izvor: B92

Petak, 24.08.2018.

22:29

Đilasu stigla ponuda za
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

Đilas je ovaj dopis podelio na Tviteru uz komentar: „Ovi stvarno nisu normalni“.

Naime, u dopisu direktor prodaje Beograda na vodi doo predstavlja ekskluzivnu ponudu stanova u najnovijoj, sedmoj zgradi Belgrade Waterfronta, BW Aurora i poziva Đilasa na pretprodaju koja je zakazana za 24. avgust u 10 sati, gde ga očekuje „najbolji izbor stanova i atraktivne cene koje važe tokom tog prodajnog dana“.

„BW Aurora je porodična stambena zgrada, u drugom redu od reke, u neposrednoj blizini Kule Beograd, Sava promenade, tržnog centra BW Galerija i zgrada od istorijskog značaja u srcu Savamale“, stoji u opisu nove zgrade.

Pored toga, u opticaju je i „ograničena ponuda stanova“ u stambenim zgradama BW Arcadia, BW Magnolia, BW Vista, BW Parkview i The Residences at the St. Regis Belgrade- „brendiranih stanova u Kuli Beograd“.

U dopisu je i pojašnjeno da je „sa investicionog aspekta, posebno atraktivno ulaganje u nekretnine u ranoj fazi izgradnje objekta, ali i projekta u celini“. „Ovo je idealan momenat za kupovinu, jer je u kratkom vremenskom periodu moguće povećanje vrednosti i kroz rast cene i kroz rentiranje nekretnine“, poučava direktor prodaje.

Potencijalnom klijentu se nudi i da mu se „lično predstave sve mogućnosti koje ovaj jedinstveni projekat nudi, dosadašnja iskustva, tržišne podatke o rastu vrednosti stanova, kao i procene agencija o očekivanoj vrednosti rente“, a ponuđen je i lični savetnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: