Nacionalni front: Krivi anarhosindikalisti i Marks 21

Nacionalni srpski front optužio je u saopštenju članove i simpatizere Anarhosindikalne inicijative i organizacije Marks 21 za incident na Filozofskom fakultetu.

Izvor: B92

Subota, 17.12.2016.

17:36

Nacionalni front: Krivi anarhosindikalisti i Marks 21

Kako navode, grupa od 20 mladića "koji su bili organizatori i učesnici blokade Filozofskog fakulteta, iako nisu njegovi studenti", pokušala je da spreči izlaganja učesnika tribine.

"Ovaj incident je pokazao da se nasilje anarhista-komunista, koji nemaju veze s Filozofskim fakultetom, više ne može tolerisati", stoji u saopštenju Nacionalnog fronta.

Osim toga, oni su optužili medije u Srbiji za "apsolutno sramno" i "potpuno neprofesionalno ponašanje" u vezi sa incidentom na predstavljanju knjige "Istorija Republike Srpske".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: